This tiny condo kitchen received a major facelift with all new white shaker cabinetry, gold quartz counters and appropriately small appliances. Open, casual shelving reduced a lot of the bulk from sight while continuing the quartz up the backsplash added in a refined look suitable to all the brass hardware details. Big style, small space.

One thought on “STUDIO KITCHEN REMODEL // LONG BEACH, CA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s